Pogoji za sodelovanje

Organizator promocije – ASUS Call of Duty®: Black Ops 4 paketi igre (“Promocija”) je ASUSTeK Computer Inc.(“ASUS”).

1. Podrobnosti o tom, kako se pridružite in prejmete kode igre (vključno s kodami ASUS in Activision) ki so povezane z ASUSovimi promocijskimi obvestili in pravilniki o zasebnosti, so sestavni del pogojev na sodelovanje ("Pogoji"). Z udeležbo v promociji se strinjate z našimi pogoji. Asus lahko kadarkoli spremeni pogoje in druga pravila, ki jih določi ASUS sam.

 

2. Promocija se začne 10. septembra 2018. ob 00:00 (GMT+8) in konča 31. decembra 2018 ob 23:59 (GMT+8) (“Obdobje promocije”). Obdobje prevzema ASUS kode se začne 10. septembra 2018 in konča 10. januara 2019. Obdobje prevzema aktivacijskih kod Activision Call of Duty: Black Ops 4 (“Aktivirane kode”) na www.callofduty.com/bundle se bo končalo 12. aprila 2019.

 

3. Promocija je aktualna samo na območjih, ki so vključene v promocijo. Območje promocije predstavljajo vse države razen Kitajske in države ZDA.

 

4. Tisti, ki bi želeli sodelovati v promociji v času promocijskega obdobja, se strinjate s sledečim:

4.1 Sodelujejo lahko tisti, ki se smatrajo za odraslo osebo v državi, v kateri sodeluje

4.2 Promocija velja za nakup izdelkov ASUS **.

4.3 Udeležba je dovoljena le z nakupom pri pooblaščenih trgovcih v izbrani regiji promocije.

4.4 Račun ali potrdilo nakupa mora vsebovati datum nakupa in veljaven naslov na računu v skladu z lokalnim zakoni in predpisi.

4.5 Dovoljeno je da izberete en (1) ASUS kvalificiran proizvod v okviru promocije.

4.6 Nakup kvalificiranih ASUS proizvodov in s tem povezane zahtevke je potrebno opraviti v lastni državi.

4.7 Ta promocija se ne more kombinirati z drugimi ASUS promocijami.

 

5. Za spodaj navedene korake na spletni strani Promocije morate upoštevati navodila za prenos kod na: www.ROGxBO4.com ili https://promotion.asus.com/en/call-of-duty-black-ops-4-dominate-with-the-best (“Splestna stran promocije”)

5.1 Kupite kvalificirani ASUS izdelek* med Promocijskim obdobjem pri trgovcu, ki sodeluje na območju promocije**.

5.2 Prevzemite ASUS kode iz računa, potrdila, elektronske pošte ali kartice "Zahvalna kartica" v programu Call of Duty: Black Ops 4 Edition Retail box (prosimo glejte spodnji postopek na prenosnem ali namiznem računalniku) *

5.3 V spustnem meniju izberite svojo regijo, da vnesete kodo ASUS.

5.4 Navedite potrebne informacije.

5.5 ASUS vam bo 20-tih delovnih dneh po elektronski pošti poslal kodo za aktiviranje Activision Call of Duty: Black Ops 4 takoj, ko bo ASUS potrdil, da ste upravičeni do tega.

* Proces preverjanja ASUS kode je del prvega postopka za namestitev sistema takoj, ko zaženete novo kupljeno napravo za prenosni računalnik in namizje med obdobjem oglaševanja. Trgovci nimajo dodatnih ASUS kod. Za dokončanje odkupa upoštevajte navodila, ki so prikazana na napravah.

**Proces odplačevanja ASUS izdelkov se lahko med različnimi regijami razlikuje, zato pri izboru države preberite več podrobnosti in upoštevajte vsa navodila.

 

6. ASUS si pridržuje pravico, da lahko spremeni podrobnosti promocije brez predhodnega obvestila.

 

7. Podjetjem /komercialistom v tej promociji ni dovoljeno sodelovanje

 

8. Aktivacijske kode niso dovoljenjo za prodajo ali prenos, razen tiste, ki so opredeljene v promociji; v skladu s tem bo vsaka vrsta goljufanja smatrana za izločitev iz sodelovanja v nagradni igri. Z uporabo igre sprejmete veljavo licence za programsko opremo in storitve, ki jih ponuja Activision. S tem se tudi strinjate, da komunikacija o igri ali licenci za programsko opremo poteka samo med vami in Activisionom. ASUS ni odgovoren za kakšrnakoli vprašanja o igri ali licenciranju za programsko opremo, ki jih ponuja Activision.

 

9. Ravnati morate v skladu s pogoji in ne smete kršiti zakonov ali predpisov. ASUS si pridržuje pravico preveriti veljavnost vaše kvalifikacije kadarkoli med ali po obdobju promocije. Prav tako si pridržijo pravico, da vas izločijo iz te promocije če niste upoštevali vseh pogojev ali na kakršnkoli način zlorabili promocijo ali ste osumljeni goljufije. Če ASUS ne izkorišča lastnih pravic, ne pomeni, da jih ne upošteva.

 

10. Če se odločite vrniti svoj kvalifciran ASUS proizvod, bo sodelovanje pri promociji preklicano. Aktivacijska koda, ki je že bila uporabljena, mora biti plačana družbi ASUS z dodatno pristojbino za obdelavo v višini 75 USD. Poleg tega bo ASUS sprejel pravne ukrepe proti tistim, ki bodo goljufali ali imeli zlonamerne namene.

 

Prosimo vas, da obiščete spletno stran www.callofduty.com/bundle da prevzemete kode. Prosili vas bomo, da ustvarite račun oziroma se prijavite na vaš račun Call of Duty in povezati svoj račun na Battle.net. Prosimo, da vnesete Aktivacioni kodo v obrazec in in kliknite na "submit". Nato boste dobili prošnjo za overjanje na Battle.net. Ko boste enkrat potrdili svoj račun na battle.ner, boste prejeli Call of Duty: Black Ops 4 PC Digital Standard Edition. Prikazalo se vam bo sporočili o uspešno dokončanem postopku.