Uvjeti promocije

Organizator promocije – ASUS Call of Duty®: Black Ops 4 paketa igre (“Promocija”) je ASUSTeK Computer Inc.(“ASUS”).

1. Detaljne informacije o tome kako se uključiti i dobiti kodove igara (uključujući ASUS kod i Activision kod) vezano uz ovu konkretnu Promociju, obavijesti o ASUS Uvjetima, i ASUS Pravilima Privatnosti, sastavni su dio Uvjeta promocije ("Uvjeti"). Smatra se da učestvovanjem u Promociji prihvaćate naše Uvjete. ASUS može u svakom trenutku revidirati Uvjete i druga pravila koje je postavio. Takve revizije bit će obvezujuće.

 

2. Promocija počinje 10. rujna 2018. u 00:00 (GMT+8) i završava 31. prosinca 2018. u 23:59 (GMT+8) (“Promotivni period”). Period preuzimanja ASUS kodova koje potražujete počinje 10. rujna 2018. i završava 10. siječnja 2019. godine. Period preuzimanja primljenih Activision Call of Duty: Black Ops 4 kodova za aktiviranje igara koje potražujete (“Aktivacijski kodovi”) na www.callofduty.com/bundle će završiti 12. travnja 2019.

 

3. Promocija će biti aktualna samo u područjima uključenim u Teritoriji promocije. Teritorija promocije je definirana kao sve zemlje osim Kine i zemalja sa SAD trgovačkim embargom.

 

4. Oni koji bi željeli učestvovati u Promociji tokom Promotivnog perioda (“Vi”) trebaju znati sljedeće:
4.1 Smatrat ćete se odraslom osobom prema zakonima zemlje u kojoj živite.
4.2 Promocija se primjenjuje na kupnju ASUS kvalificiranog proizvoda**.
4.3 Učešće je dozvoljeno kupnjom od ovlaštenih prodavača u okviru Teritorije koja obuhvaća promociju
4.4 Račun ili potvrda o kupovini mora sadržavati datum kupovine i važeću adresu na računu u skladu sa lokalnim zakonskim regulativama.
4.4 Možete zahtijevati jedan (1) ASUS kvalificirani bundle proizvod po promociji
4.6 Kupovina kvalificiranih ASUS proizvoda i traženi dokazi o kupovini moraju biti ostvareni u Vašoj zemlji boravka i to samo samo od prodavača koji učestvuju u ovoj promociji
4.7 Ova promocija ne može se kombinirati sa drugim ASUS promocijama

 

 

5. Morate ispratiti sljedeće korake na web stranici promocije za preuzimanje kodova igara:
www.ROGxBO4.com ili https://promotion.asus.com/en/call-of-duty-black-ops-4-dominate-with-the-best
(“Web stranica promocije”)
5.1 Kupite kvalificirani ASUS proizvod* tokom Promotivnog perioda kod prodavača koji učestvuje na Teritoriji promocije**.
5.2 Preuzmite ASUS kod sa vašeg računa, računa, email-a ili “Kartice zahvalnosti” unutar Call of Duty: Black Ops 4 Edition maloprodajne kutije (molimo vas da dalje pogledate različite procedure kod laptopa i desktopa) *
5.3 Odaberite vašu regiju iz padajućeg menija kako biste unijeli ASUS kod.
5.4 Osigurajte potrebne informacije.
5.5 ASUS će Vam putem maila poslati Activision Call of Duty: Black Ops 4 kodove za aktivaciju igre i uputstva za preuzimanje u roku od 20 radnih dana, čim se potvrdi Vaša podobnost od strane ASUS-a.
* Proces verifikacije ASUS koda je dio prve procedure podešavanja sustava, nakon prvog pokretanja Vašeg novog laptopa ili desktopa tokom Promotivnog perioda. Prodavači Vam neće osigurati dodatni ASUS kod. Molimo Vas da pratite uputstva prikazana na uređajima kako biste završili preuzimanje.
**Proces preuzimanja ASUS uređaja i ASUS koda može varirati ovisno o regiji, stoga Vas molimo da pogledate više detalja pošto odaberete zemlju i da pratite uputstva.

 

6. ASUS zadržava pravo modifikacije detalja Promocije bez prethodnog obavještenja.

 

7. Korporativnim / komercijalnim klijentima nije dozvoljeno učešće u ovoj promociji

 

8. Kodovi za aktivaciju nisu za prodaju ili za korištenje u neke druge svrhe osim onoga što je definirano promocijom; sukladno tome bilo kakvo varanje ili hacking dovodi do oduzimanja prava na dobijanje kodova. Korištenje igre podliježe prihvaćanju licence za software i usluge koje pruža Activision. Time Vi prihvaćate da komunikacija o igri ili licencama za software i usluge treba postojati samo između Vas i Activision-a. ASUS nije odgovoran za bilo kakva pitanja o igri ili licenciranju za software i uslugu koju pruža Activision.

 

9. Morate se ponašati u skladu sa Uvjetima i ne smete prekršiti ni jedan zakon niti odredbu. ASUS zadržava pravo verificirati ispravnost Vaših kvalifikacija u bilo kojem trenutku tokom ili nakon Promotivnog perioda. Također zadržavamo pravo da Vas diskvalificiramo iz ove promocije uključujući i kvalifikacije za kodove igara ukoliko niste pratili Uvjete ili ste na bilo koji način zloupotrijebili radi varanja, ili sumnje da ste varali, tokom Promocije bez bilo kakvog obavještenja. Ukoliko ASUS ne iskoristi neko svoje pravo ne znači da se ASUS odriče tih prava.

 

10. U slučaju da vratite svoj kvalificirani ASUS proizvod, učešće u promociji bit će poništeno. Aktivacijski kod koji je već iskorišten mora se platiti ASUS-u, sa dodatnom naknadom za obradu od 75 USD. Pored toga, ASUS će poduzeti pravne korake protiv onih koji se bave prijevarama ili zlonamjernim pokušajima.

 

Molimo Vas, posjetite www.callofduty.com/bundle da preuzmete kod. Od vas će se tražiti da napravite ili se ulogirate na već postojeći Call of Duty nalog i povežete svoj Battle.net nalog. Molimo Vas da unesete svoj Aktivacijski kod u formular i kliknite na "predaj". Od Vas će se tražiti da se autentificirate za Battle.net. Kada jednom potvrdite svoj battle.net nalog bit će Vam dodijeljen Call of Duty: Black Ops 4 PC Digital Standard Edition. Poruka o uspješnosti će se prikazati kako bi potvrdila da je proces gotov.