Uslovi promocija

Organizator promocije – ASUS Call of Duty®: Black Ops 4 paketa igre (“Promocija”) je ASUSTeK Computer Inc.(“ASUS”).

1. Detaljne informacije o tome kako se priključiti i doći do kodova igara (uključujući ASUS kod i Activision kod) u vezi sa ovom konkretnom Promocijom, obaveštenja o ASUS Uslovima, i ASUS Polisi privatnosti, se nalaze u Uslovima promocije ("Uslovi"). Smatra se da učestvovanjem u Promociji prihvatate naše Uslove. ASUS može da u svakom trenutku revidira Uslove i druga pravila koje je sam postavio ASUS. Bićete obavezani ovakvim revizijama.

 

2. Promocija počinje 10. Septembra 2018. u 00:00 (GMT+8) i završava se 31. Decembra 2018. u 23:59 (GMT+8) (“Promotivni period”). Period preuzimanja ASUS kodova koje potražujete počinje 10. Septembra 2018. i završiće se 10. Januara 2019. godine. Period preuzimanja primljenih Activision Call of Duty: Black Ops 4 kodova za aktiviranje igara koje potražujete (“Aktivacioni kodovi”) na www.callofduty.com/bundle će se završiti 12. Aprila 2019.

 

3. Promocija će biti aktuelna samo u područjima uključenim u Teritoriju promocije. Teritorija promocije je definisana za sve zemlje osim Kine i zemalja sa SAD trgovinskim embargom.

 

4. Oni koji bi želeli da učestvuju u Promociji tokom Promotivnog perioda (“Vi”) treba da znate sledeće:
4.1 Trebalo bi da se smatrate odraslom osobom prema zakonima zemlje u kojoj živite.
4.2 Promocija se primenjuje na kupovinu ASUS kvalifikovanog proizvoda**.
4.3 Učešće je dozvoljeno kupovinom od ovlašćenih prodavaca u okviru Teritorije koja obuhvata promociju
4.4 Račun ili potvrda o kupovini mora da sadrži datum kupovine i validnu adresu na računu u skladu sa lokalnim zakonima i regulativima.
4.4 Dozvoljeno je da zahtevate jedan (1) ASUS kvalifikovan proizvod u bandlu ove promocije
4.6 Kupovina kvalifikovanih ASUS proizvoda i traženi dokazi o kupovini moraju biti ostvareni u vašoj zemlji boravka i to samo od dilera koji učestvuju u ovoj promociji
4.7 Ova promocija ne može se kombinovati sa drugim ASUS promocijama

 

 

5. Morate da ispratite sledeće korake na Vebsajtu promocije za preuzimanje kodova igara:
www.ROGxBO4.com ili https://promotion.asus.com/en/call-of-duty-black-ops-4-dominate-with-the-best
(“Vebsajt promocije”)
5.1 Kupite kvalifikovani ASUS proizvod* tokom Promotivnog perioda kod dilera koji učestvuje na Teritoriji promocije**.
5.2 Preuzmite ASUS kod sa vaše fakture, računa, email-a ili “Kartice zahvalnosti” unutar Call of Duty: Black Ops 4 Edition maloprodajne kutije (molimo vas da dalje pogledate različite procese kod laptopa i desktopa) *
5.3 Odaberite vaš region iz padajućeg menija kako biste uneli ASUS kod.
5.4 Obezbedite potrebne informacije.
5.5 ASUS će vam putem mejla poslati Activision Call of Duty: Black Ops 4 kodove za aktivaciju igre i uputstva za preuzimanje u roku od 20 radnih dana, čim se potvrdi vaša podobnost od strane ASUS-a.
* Proces verifikacije ASUS koda je deo prve procedure podešavanja sistema, nakon prvog pokretanja vašeg novog laptopa ili desktopa tokom Promotivnog perioda. Dileri vam neće obezbediti dodatni ASUS kod. Molimo vas da pratite uputstva prikazana na uređajima kako biste završili preuzimanje.
**Proces preuzimanja ASUS uređaja i ASUS koda može da varira u zavisnosti od regiona, stoga vas molimo da pogledate više detalja pošto odaberete zemlju i da pratite uputstva.

 

 

6. ASUS zadržava pravo da modifikuje detalje Promocije bez prethodnog obaveštenja.

 

7. Korporativnim / komercijalnim klijentima nije dozvoljeno učešće u ovoj promociji

 

8. Kodovi za aktivaciju nisu dozvoljeni da se prodaju ili koriste za neke druge svrhe sem onoga što je definisano u promociji; shodno tome bilo koji vid varanja ili hakovanja vodiće ka tome da se ne dobije kod za igru. Korišćenje igre podleže prihvatanju licence za softver i usluge koje pruža Activision. Samim tim Vi prihvatate da komunikacija o igri ili licencama za softver i usluge treba da postoji samo između vas i Activision-a. ASUS nije odgovoran za bilo kakva pitanja o igri ili licenciranju za softver i uslugu koju pruža Activision.

 

9. Morate se ponašati u skladu sa Uslovima i ne smete prekršiti ni jedan zakon niti odredbu. ASUS zadržava pravo da verifikuje validnost vaših kvalifikacija u bilo kom trenutku tokom ili nakon Promotivnog perioda. Takođe zadržavamo pravo da vas diskvalifikujemo iz ove promocije uključujući i kvalifikacije za kodove igara ukoliko niste pratili Uslove ili na bilo koji način zloupotrebili radi varanja, ili sumnje da ste varali, tokom Promocije bez bilo kakvog obaveštenja. Ukoliko ASUS ne iskoristi neko svoje pravo ne znači da se ASUS odriče tih prava.

 

10. U slučaju da se odlučite da vratite svoj kvalifikovan ASUS proizvod, učešće u promociji biće poništeno. Aktivacioni kod koji je već iskorišćen mora da bude plaćen ASUS-u, sa dodatnom naknadom za obradu od 75 USD. Pored toga, ASUS će preduzeti pravne korake protiv onih koji se bave prevarama ili zlonamernih pokušajima.

 

Molimo vas, posetite www.callofduty.com/bundle da preuzmete kod. Od vas će se tražiti da napravite ili se logujete na već postojeći Call of Duty nalog i uvežete svoj Battle.net nalog. Molimo vas da unesete svoj Aktivacioni kod u formular i kliknite na predaj. Od vas će se tražiti da se autentifikujete za Battle.net. Kada jednom potvrdite svoj battle.net nalog biće vam dodeljen Call of Duty: Black Ops 4 PC Digital Standard Edition. Poruka o uspešnosti će se prikazati kako bi potvrdila da je proces gotov.